Dámská kolekce Hugo Boss pro jaro 2012 je elegantní

Dámská kolekce Hugo Boss pro jaro 2012 je elegantní

Kategorie: Dámské boty, Dámské oblečení, Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Jste sofistikovaná mladá žena? Žijete kariérou a jste v pracovním nasazení po celý týden? V tom případě je důležité dodržovat určitý profesionální „dress code“ a zároveň se cítím pohodlně a útulně. A kdo vám s tímto pomůže? Kdo jiný než elegantní značka Hugo Boss. Myslely jste si, že Boss vyrábí oblečení pouze pro muže? Chyba! Hugo Boss designuje oblečení také pro ženy. Nyní si pro vás, dámy, připravil novou jarní kolekci. Tak pojďme se na ní společně podívat! Třeba některý kousek doplní váš šatník.

Boss Black jaro 2012

Jaká je nová jarní kolekce Hugo Boss pro ženy? Jaké jsou její klíčové prvky? Boss si v této kolekci zakládá na jednoduchosti, eleganci a sofistikovanosti. Základem jsou kabátky, úzké sukně a šaty a v paletě barev se objevuje růžová, béžová, modrá, žlutá „kari“ nebo bílá.

Ke kolekci oblečení samozřejmě nechybí ani řada módních doplňků jako elegantní kabelky nebo stylová obuv, která vám zpříjemní každý váš den.

Zdroj: www.myfashion.cz/hugo-boss/

Sponzorované odkazy



Štítky: Hugo Boss dámské oblečení, Hugo Boss doplňky, jarní kolekce, Hugo Boss dámská kolekce, Hugo Boss, Hugo Boss pro ženy, Hugo Boss jarní kolekce 2012, jaro 2012