Módní tipy pro boubelky

Módní tipy pro boubelky

Kategorie: Dámské oblečení, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Nemáte tělo modelky a myslíte si, že proto ho musíte schovávat. Nesmysl. Máme pro vás několik tipů, které vám pomohou, abyste vypadala dobře i když máte nějaké to kilo navíc.

1. Nemusíte se zahalovat celá do černé

Černá zeštíhluje – to je nepopíratelný fakt. Zeštíhlující efekt ovšem nejlépe funguje, když zkombinujete černou se světlou barvou. Nejlépe použijte černou na nejproblematičtější partie, takže pokud jsou vaší slabinou silnější nohy, volte třeba černé kalhoty. Na vršek můžete zvolit klidně nějaký světlý top či halenku.

2. Správný střih kalhot

Pokud nejste štíhlá, vyhněte se zvonovým kalhotám. Zvolte raději rovné, nemusíte se bát ani kalhot na tělo, ale ty vždycky v tmavé barvě. Odvážnější mohou zkusit ošoupaný styl, který má světlejší část uvnitř a po stranách jsou kalhoty tmavé. Ty nohy pěkně zúží.

rovné kalhoty; zdroj: fesch-pfundig.czrovné kalhoty; zdroj: fesch-pfundig.cz

3. Sexy kotníky a výběr obuvi

Délku kalhot vybírejte tak, aby vám končily těsně nad kotníkem. Bude to znít možná zvláštně, ale odhalený kotník vzbuzuje zdání, že vaše nohy jsou štíhlejší. Navíc odhalený kotník je odjakživa symbol ženskosti. Pokud ještě sáhnete po vysokých podpatcích, bude to ideální. Podpatky prodlužují nohy a zeštíhlují lýtka. Pokud nejste fanynkou jehlových podpatků, zvolte klidně široké či klínové. Nevolte boty s páskem kolem kotníku, tím byste nohy zase zkrátily. Nejvíce postavě zalichotí obuv s jemnou špičkou či s otevřenou špičkou. Kulatá špička není vhodná.

4. Délka vrchní části

Můžete vybrat volnější top, který zastrčíte ledabyle do kalhot. Pro ty, které mají větší pozadí je spíše vhodnější volit top, který dosahuje svou délkou do půli zadku.

top pro plnoštíhlé ženy nemusí být nutně černý; zdroj: fesch-pfundig.cztop pro plnoštíhlé ženy nemusí být nutně černý; zdroj: fesch-pfundig.cz

5. Spodní prádlo je základ

Zásadní věcí, kterou si musíte hlídat je zařezávání. Prádlo se vám nikdy nesmí zařezávat, protože to jde vidět i přes oblečení a pohled je to opravdu neestetický. A to ani nemluvíme o tom, že zařezávání není nic příjemného ani pro jeho nositele. Až si budete spodní prádlo zkoušet, oblečte si i tričko, abyste nevhodnost (ať typu či velikosti) odhalily ještě před koupí.

Úvodní fotka: avendro.cz (kalhoty nad kotníky s vysokým podpatkem)

top pro plnoštíhlé; zdroj: fesch-pfundig.cztop pro plnoštíhlé; zdroj: fesch-pfundig.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: plnoštíhlé, boubelky