Už máte trendy pončo?

Už máte trendy pončo?

Kategorie: Dámské oblečení, Svetry, mikiny

Sponzorované odkazy

Podzimní dny jsou naprosto ideální pro nošení jednoho z letošních trendů – ponča. Jedná se o velmi praktický kousek, který můžete koupit v různých střizích, stylech i designech a navíc se hodí pro ženu jakékoliv postavy.

Pončo je velmi variabilní

Pončo se dá nosit už klidně od září nebo i dřív. To záleží na počasí a také na tloušťce ponča. Je to velice variabilní záležitost, takže ho můžete nosit na zahradě, do práce, do školy, na procházku i na rande.

šedivé pončo s třásněmi; zdroj: krasaprozeny.czšedivé pončo s třásněmi; zdroj: krasaprozeny.cz

Velké pončo = upnuté kalhoty

Pončo sice můžou nosit hubeňourky i boubelky, ale i tak je nutné dodržovat určitá pravidla, abyste vypadala dobře. Naprosto zásadní věcí je objemné pončo kombinovat s přiléhavými kousky. Tzn., že kalhoty, sukně nebo šortky musí být přiléhavé. Čím větší pončo, tím více upnutý zbytek outfitu byste měla zvolit. K ponču si oblékněte nejlépe legíny, úzké džíny nebo přiléhavé kalhoty. Pokud chcete zkombinovat pončo se sukní, buďte opatrní. Pouzdrová sukně je v pořádku, ale například áčková sukně je tak trochu hazard.

Velikost je důležitá

Pončo je zachránce nejen pro ženy při těle, ale i pro ty, které jsou příliš hubené nebo jim chybí ty pravé ženské křívky. Dobře skryje bříško, boky, neexistující pas, příliš velká i příliš malá prsa.

S velikostí může být problém. Některé modely jsou prodávány v univerzální velikosti, což může být trochu zavádějící. Pončo určitě vyzkoušejte a pokud se vám bude zdát velké, podívejte se po jiném. Pokud si koupíte příliš velké, bude vám přidávat na objemu. Některá ponča jsou odstupňována velikostmi. Nejlepší je ale stejně vyzkoušet a vybrat to, které vám bude sedět nejlépe.

pončo s rukávy; zdroj: krasaprozeny.czpončo s rukávy; zdroj: krasaprozeny.cz

Jaká je správná délka?

To je problém hlavně menších žen. Pokud jste vysoká jako modelky z přehlídkových mol, můžete si vzít pončo jaké chcete. Pokud jste spíše menšího vzrůstu, volte kratší ponča, která vás nebudou opticky zkracovat.

Úvodní obrázek: krasaprozeny.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: pončo