Kousek Mexika do českého podzimu

Kousek Mexika do českého podzimu

Kategorie: Dámské oblečení, Oblečení – eshopy, Svetry, mikiny

Sponzorované odkazy

Vládu sychravých dní jednoznačně přebírají teplé svrchní oděvy. A pokud se vám ještě nechce halit do kabátů a bund, zkuste se pro změnu zachumlat do ponča. Vetkněte do podzimních dní kousek Mexika!

Pončo je příjemný a originální, často barevný oděv, původem z Mexika, kde je zcela běžnou součástí oděvů každého – od mladých až po staré Mexičany. A takové pončo je de facto veliký kus vlněné, nebo bavlněné látky s otvorem pro hlavu, většinou nesešité a volně na bokách splývající, jindy v rámci soudobých módních trendů sešité a pak i s otvory pro ruce.

Ležérně a pohodlně

Pončo je velmi ležérní a pohodlné k nošení, a dnešní móda jej pojímá v mnoha materiálech i podobách a barevném provedení. Hodně líbivá jsou ponča s třásněmi a lemovaná koženými řemínky, velkou oblibu si získávají i ta s kapucí anebo rolákem.

pončo je velmi ležérní a pohodlné k nošenípončo je velmi ležérní a pohodlné k nošení

Jednoduché a trendy

A na střihu takového ponča není nic složitého, a tak mimo nabídku módních obchodů a obchůdků, si jej můžete vyrobit i doma – uplést, uháčkovat, anebo i ušít z vhodného materiálu. A tím je doslova cokoli – len, bavlna, vlna, manšestr, flauš, tvíd i nejrůznější směsi materiálů. Samozřejmě mezi nejpříjemnější a nejhřejivější se řadí ponča vlněná a pokud chcete luxus, pořiďte si rovnou pončo kašmírové.

Vrstvit s pončem

A protože současná podzimní móde dovoluje ba přímo vyzývá k vrstvení oděvů a to i v těch nejméně reálných podobách, můžete do něj zakomponovat právě pončo. To se může stát úplně nejsvrchnější trendy vrstvou i přes lehčí bundu a kabát.

veselý hřejivý a měkoučký společník do nepohody i slunných podzimních dníveselý hřejivý a měkoučký společník do nepohody i slunných podzimních dní

Vždy a všude

Využijete jej všude a vždy – na procházky po městě, relax v přírodě, na nákupy a pochůzky i do práce, anebo na cestování. S pončem do šatníku dostanete šik a ležérní eleganci. Je kombinovatelné na mnoho způsobů a v dodá grif každému outfitu a sluší všemu – od sukní přes legíny až ke kalhotám.

Pončo je veselý, hřejivý a měkoučký společník do nepohody i slunných podzimních dní, který vám vždy zpříjemní den.

Zdroj foto: Pinterest.com

Sponzorované odkazy



Štítky: pončo, originální, hřejivé, z Mexika