Pánové najděte svůj vkus / Pánské obleky Blažek

Pánové najděte svůj vkus / Pánské obleky Blažek

Kategorie: Pánské oblečení

Sponzorované odkazy

V roce 1992 Ladislav Blažek zakládá obchodní společnost, která se zaobírá především pánskou konfekcí. Po roce 2000 se módní společnost Blažek rozrostla natolik, že ji dnes najdeme téměř ve všech českých obchodních centrech a obecně patří k nejžádanějším firmám na poli pánského oblečení v naší zemi.

V případě Blažka jsou známá především saka a pánské obleky. Elegantní společnost Blažek vnáší všechnu svoji píli do spokojenosti zákazníků. Pečuje, naslouchá a stará se jak o své starší, tak i o své budoucí zákazníky.

Mnoho mužů nevlastní dobře padnoucí oblek či sako. Důvodů je hned několik. Pánové neradi nakupují, nezkouší si oblečení, ale tipují, co by jim mohlo padnout a také se jim nedostává tolik informací jako ženám. Firma Blažek zaměstnává kvalifikované zaměstnance. Nemusíte proto mít strach, že by Vám zkušená pracovnice neporadila, co by vám slušelo a co ne.

Na závěr malá rada: Nebojte se také extravagance a pod oblek noste barevnou košili či vyzývavou kravatu. Více informací získáte na webových stránkách Blazek.eu.

zdroj: http://www.blazek.eu/

Sponzorované odkazy



Štítky: Pánské oblečení, Blažek, pánská konfekce, obleky