Léto ve znamení ženskosti

Léto ve znamení ženskosti

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty, Džíny, Jeans, Rifle, Oblečení – eshopy, Tašky a kabelky, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Letošní letní móda je ryze ženská, hodně vzorovaná a značně rozevlátá. Plná květinových vzorů a jemných tkanin. Jste připraveny dámy, a máte tyhle artikly ve svém šatníku?

Pokud ne, nezoufejte. Máme pro vás malou inspiraci. Letní kolekce značky Orsay je plná ještě horkých trendů. Jsou v ní zakomponovány vzdušné tkaniny a ženský styl.

To je dokonalé duo, když teplota dosáhne svého zenitu. Exotické all over potisky, květinové all over potisky, na šatech, kalhotách i halenkách. Volány, širší pohodlné střihy šatů, sukní i kalhot. A nechybí sexy a slim denimovky.

Mnohé outfity jsou kombinované s tričkem, tílkem, topem, a s pletenými doplňky. To vám zaručuje nejen pohodlí a uvolněnost, která k létu, letním dnům a době volna patří. Jistí také nezapomenutelnou dovolenou.

Letní modely jsou na vlně těch, které mají rády

  • festivalové vibrace
  • country styl i doplňky
  • rozkvetlou louku a rozevláté šaty a sukně
  • romantické volány
  • svůdné dekolty a holá ramena
  • boho styl
  • modernu a orient
  • a samozřejmě nechybí ani denim

To vše byste měli v letním šatníku mít a něco si také zabalit na dovolenou a obléci o volných dnech. To by všem milovnicím stylu a módy nemělo v kufru chybět.

Je to příjemná a veskrze rekreační móda, kterou však lze obléci i do kanceláře a městských ulic. Letní móda plná paisleyových vzorů a perských prvků, které jsou ochuceny hřejivou červenou a hnědou.

A pokud by vám bylo příliš horko, jsou tu pastelové odstíny barev, jako je jahodová růžová, levandulová a stylová lila, tedy to nejsladší pokušení této sezóny.

Letní kolekce značky Orsay se vám dámy bude líbit a určitě v ní každá z vás najde to své. Především doporučujeme některé barevné šaty zdobené květinami, ty patří k základním kouskům kolekce Orsay.

Zdroj foto: Orsay

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Orsay, dámská letní móda, květinové vzory, all over vzory,