Smějte se, not tak šup – keep smiling a hned!

Smějte se, not tak šup – keep smiling a hned!

Kategorie: Dámské oblečení, Svetry, mikiny, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Ano, aktuální dámská kolekce značky KiK je o pozitivní a dobré náladě, smíchu a radosti. Proč? V zimních měsících občas všichni bojují se špatnou náladou. Tak jí už nedejte šanci a Keep smiling (smějte se)!

Zamračených tváří je kolem nás nejen během chladných dní mnohem více, než bychom si přáli. Tak jděte příkladem všem okolo a nahoďte úsměv. Protože právě úsměv je dámy pro nás všechny tou nejkrásnější ozdobou.

mikina za 279 Kčmikina za 279 Kč bílé tričko s Mickeym za 189 Kčbílé tričko s Mickeym za 189 Kč

Smiling vždy a všude

Nová usměvavá kolekce obchodního řetězce Kik vám k tomu pomůže. Je plná veselých smajlíků, ale i roztomilých postaviček legendárního Mickeyho Mouse a jeho dámy Minnie. Roztomilé, směšné a legrační vyobrazení se objevují na tričkách, mikinách, tílkách, tunikách, halenkách a basic trikách i teplácích.

dlouhé triko za 189 Kčdlouhé triko za 189 Kč černé tričko za 189 Kččerné tričko za 189 Kč

Originální a stylová

Oblékněte se originálně a zároveň stylově a humorně! Trička či mikiny s potisky smajlíků zlepší náladu nejen vám, ale i vašemu okolí. Můžete je kombinovat například s denimem, ke kterému se skvěle hodí. Stačí upustit uzdu fantazii. Ať už zvolíte klasické džíny nebo třeba denimovou vestičku, nemůžete šlápnout vedle.

mikina za 279 Kč a tepláky za 279 Kčmikina za 279 Kč a tepláky za 279 Kč šedé tričko za 189 Kčšedé tričko za 189 Kč

Jemně a odlehčeně

Vše je k mání v decentních a příjemným jemných i klasických barvách – bílé, světle a tmavě šedé, béžové, modrošedé a černé, které lze krásně kombinovat s čímkoli. Třeba džínami, nebo módními kalhotami se širokými nohavicemi, se sukněmi ať už z denimu, bavlny, plátna či směsových materiálů, s nejrůznějšími legínami či tepláky. A mnoha dalšími volnočasovými kousky.

basic trika od 75 Kčbasic trika od 75 Kč

Zdroj foto: KiK

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Kik, kolekce Keep Smiling, dámská kolekce, dámské oblečení, trika, mikiny,