Léto patří vzdušným materiálům a střihům!

Léto patří vzdušným materiálům a střihům!

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Oblékáte se do města, na festival, na koupaliště, do přírody nebo i do práce. Náročné a tak vám léto může dát, co se výběru oblečení týká, pořádně zabrat. Teploty stoupají, vrstvy se tenčí, party a další letní akce se rozbíhají a vy samozřejmě chcete všude vypadat skvěle. Jak se tedy obléct pohodlně, funkčně a zároveň i stylově?

Typicky ženským oděvem, který by v šatníku rozhodně neměl chybět, jsou dlouhé šaty. Navíc kdy jindy obléci barevné a střihové variace než právě v létě, kdy nemusíte nosit další vrstvy? Na maxišatech je skvělá jejich rozmanitost v potiscích, vzorech i barvách, takže si lehce vyberete ty pravé pro vás k jakékoliv letní příležitosti.

Šaty Odd Molly, obchod Karl Lagerfeld&Odd Molly, za 5249 Kč a šaty Pietro Filipi za 2997 Kč.Šaty Odd Molly, obchod Karl Lagerfeld&Odd Molly, za 5249 Kč a šaty Pietro Filipi za 2997 Kč.

V obchodech jich naleznete opravdu širokou škálu. Na hudebním festivalu zabodujete například v bohémských šatech v boho chic stylu, na romantické večerní procházce městem okouzlíte partnera v šatech s florálními motivy nebo podmanivými šaty plisé stylu.

Overal Lee Cooper za 909 Kč a overal Marciano za 4510 Kč.Overal Lee Cooper za 909 Kč a overal Marciano za 4510 Kč.

Stylové pohodlí: overaly

Overaly si o pozornost říkají už několik sezón a ani letos tomu není jinak. Je to podobně praktický oděv jako šaty ke slunnému počasí patří. Vybírat můžete z dlouhých i krátkých variant podle příležitosti, nebojte se však odvázat pestrobarevnými vzory, díky kterým vybočíte z davu a prozáříte každý letní večírek s přáteli.

Kraťasy Marciano za 2900 Kč a kalhoty Pietro Filipi za 2793 Kč.Kraťasy Marciano za 2900 Kč a kalhoty Pietro Filipi za 2793 Kč.

Na sportovní notě

Někdy jsou v parném létě ovšem praktičtější kraťasy či dlouhé kalhoty. Jsou vhodnější na pobíhání po městě, k vodě nebo na výlety. Navíc vzhledem k různorodosti aktuálních kolekcí můžete vedle řady sportovních modelů najít i více společenské verze, v nichž ale budete také působit smyslně. Bát se v létě nemusíte ani dlouhých kalhot, pokud dáte přednost prodyšným materiálům jako je například len, bambusové látky nebo satén, získáte pohodlí spojené s letošními trendy.

A look vždy doplňte vhodnou taškou, podobně jako na titulním obrázku. Nejen sportovně vyznívá batoh Levis a ryze letní je taška v boho stylu se střapci a korálky..

  • Úvodní foto: batoh Levis za 690 Kč a taška Pepe Jeans za 1372 Kč
  • Zdroj foto: Fashion Arena Prague Outlet
  • Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: dámské oblečení, dámská móda, letní móda, léto, šaty, overaly, kalhoty