Přemýšlíte již nad vánoci? S Live Sweaters je vyřešíte!

Přemýšlíte již nad vánoci? S Live Sweaters je vyřešíte!

Kategorie: Dámské oblečení, Oblečení – eshopy, Pánské oblečení, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Jako každý rok se blíží Vánoce a vymýšlení dárků je vždy těžší a těžší. Co koupit pod stromeček, aby dárek potěšil a dotyčný ho ještě neměl? Inspirací vám budiž dámská i pánská móda z merino vlny značky Live Sweaters.

Nevíte, co koupit své drahé polovičce pod stromeček? Chybí vám nápad, čím potěšit? Každý rok je to těžší a těžší – vymýšlení dárku, který udělá radost a dotyčný ho ještě nemá. Co takhle funkční svetr na míru? Jsou kvalitně zpracované, praktické a v originálním designu. Svetry jsou vhodné jak do společnosti, tak do přírody a jejich předností je, že v zimě dokáží zahřát, zatímco v létě ochladit.

Tip č. 1: Svetr na míru

Skutečně osobní dárek je u Live Sweaters na dosah ruky, je jím svetr na míru. Jestliže vám, nebo vašemu partnerovi nesedí konfekční velikost, nebo hledáte něco unikátního upleteme vám svetr na míru. Navrhnout si můžete délku těla i rukávů, vše doplnit monogramem nebo odlišnou barvou manžet. a jedinečný svetr je na světě! Svetr můžete věnovat například v podobě dárkového voucheru.

Tip č. 2: Designový svetr

Originální svetry s ilustracemi jsou dokonalým dárkem zejména pro kreativní lidi, kteří se zálibou nosí nevšední oblečení. Pro ty, jenž mají rádi jedinečnost a ocení přidanou hodnotu designu svetrů.

Tip č. 3: Pro bysnysmeny

Tato kolekce je stvořená pro nošení do kanceláře či na jednání a svetrem potěšíte manažery, kteří si jinak z podstaty své práce nemohou dovolit příliš experimentovat se svým šatníkem. Svetry a vesty jsou na první pohled rozeznatelné díky jinak barevné manžetě na pravém rukávu a jsou ideální volbou pro nošení na košili, jen na tělo nebo pod sako. Obdarovaný ocení zejména jejich vysokou kvalitu, která zaručuje výrazně delší životnost a také vysoký komfort při nošení, a to i na služebních cestách, kde není pračka v dosahu.

Tip č. 4: Stvořeno pro ženy

Kolekce dámských svetrů je teprve v plenkách, ale dámy si k Live Sweaters chodí též pro pánské svetry, kterými tak s oblibou doplní vlastní šatník. Pro pány pak máme tip na dárek, který – kdyby se náhodou neuchytil – pak mohou využít sami. Novinkou tohoto podzimu budou dámské business cardigany, které zanedlouho najdete v e-shopu.

Tip č. 5 Šály a čepice

U Live Sweaters najdete také oblíbené vánoční dárky, které ovšem díky merino vlně patří do „vyšší ligy“. Výborně hodí na nadcházející podzimní a zimní sezónu. Není nic lepšího než v sychravém počasí vklouznout do příjemné čepičky a omotat se nekousavou šálou. Žádný vítr si na vás nepřijde!

Tip č. 6 – Ponožky z merina

Nejsou ponožky jako ponožky. Ponožky z merino vlny mají jednu superschopnost – nepohlcují pachy, jsou antibakteriální a antialergické. Merino vlna navíc přirozeně odpuzuje prach a nečistoty. Už se nemusíte bát zouvat se při návštěvách! Skvělý dárek, který ocení každý. Tyto ponožky už nebudete chtít vyměnit!

Showroom Live Sweaters najdete na adrese

  • Ulici Londýnská 38
  • Praha 2
  • 120 00

A otevřeno je každý všední den od 15:00 hod do 19:00 hod. A jako vánoční dárek se skvěle hodí také í dárkové vouchery a poukázky. Jsou k mání online v showroomu.

Zdroj foto: Livesweaters.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Livesweaters kolekce z merino vlny, svetry, dámské svetry, pánské svetry, šály, ponožky, čepice,