Slevy frčí i v únoru: na trika, bundy a mikiny

Slevy frčí i v únoru: na trika, bundy a mikiny

Kategorie: Dámské oblečení, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Slevy, slevy, slevy, to je to, co rádi slyšíte. A právě ty vám nyní přinášíme. Slevy totiž frčí pořád – i v měsíci únoru. Na Queens určitě. Mrkněte na naše tipy pro vás!

Dnes se zaměříme na trika, bundy a mikiny. Příprava na jaro je nutná. To je již za dveřmi. Zkuste si chytit slevu a získat vysněný značkový jarní kousek za zlomek ceny!

Vans WM Outshine ThanksVans WM Outshine Thanks

Vans WM Outshine Thanks

Černá krátká dámská bunda od značky Vans s pojmenováním Vans WM Outshine Thanks je vyvedena s raglánovými bílými rukávy s černým pruhem, a s barevným vyšívaným květinovým motivem na přední části. Má dvě boční kapsy, zapínání na kovové druky a malý límec. Původní cena 1 699 Kč byla snížena o 61 % na 660 Kč.

Under Armour TB Ottoman Fleece HoodieUnder Armour TB Ottoman Fleece Hoodie

Under Armour TB Ottoman Fleece Hoodie

Stejnou cenovku jako Vans bunda – 660 Kč dostala po slevě i tato černá krátká dámská mikina s kapucí. Mikina značky Under Armour s bílými motivy na rukávech dostala pojmenování TB Ottoman Fleece Hoodie. Sleva činí celých 61 %.

Kappa Authentic AlkheKappa Authentic Alkhe

Kappa Authentic Alkhe

Je libo šedý značkový „rolák“ v melanži? Pak vám jistě přijde vhod tento dámský crewneck od značky Kappa nazvaný Authentic Alkhe. Má vyšší stoják, černobílý motiv na rukávech a decentní logo na přední části. Z původních 1 999 Kč nyní vyjde o 61= levněji a to na 780 Kč.

Urban Classics Ladies Striped Turtleneck BodyUrban Classics Ladies Striped Turtleneck Body

Urban Classics Ladies Striped Turtleneck Body

A jako další tu máme šik černobílé pruhované dámské body od značky Urban Classics s názvem Ladies Striped Turtleneck Body. Je rolákové, s krátkými rukávy a v přiléhavém střihu. Po slevě z 759 Kč vyjde na 300 Kč.

Urban Classics Ladies Oversized Terry HoodyUrban Classics Ladies Oversized Terry Hoody

Urban Classics Ladies Oversized Terry Hoody

A jeden oversized kousek v šedé melanži. Dlouhá dámská mikina Urban Classic Oversized Terry Hoody s kapucí, pohodlným volným střihem a zaoblenými délkami. Má spadnuté T rukávy, a delší zadní délku. Vyjde vás z původních 830 Kč nyní na 250 Kč.

Nike W NSW Tch Hprmsh JktNike W NSW Tch Hprmsh Jkt

Nike W NSW Tch Hprmsh Jkt

A nakonec jeden cool kousek od značky Nike s jemném béžovém odstínu. Dámská větrová bunda s decentním černým logem na přední části, zapínáním na černý zip a s dvěma kapsami rovněž se zapínáním na černé zipy vás vyjde na 1 050 Kč, přičemž původní cena byla 3 490 Kč. Bunda má atypicky řešený zadní díl se středovým zipem a možností regulace jeho šíře.

Sponzorované odkazy



Štítky: Queens slevy, mikiny, bundy, trika