Seznamte se: to je Preach

Seznamte se: to je Preach

Kategorie: Dámské oblečení, Pánské oblečení, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Nová a mladá značka, která přišla nove do online obchodu Queens.cz, je synonymem dynamiky a looků mládí. Co vám nabízí?

Preach je značka, která vznikla jako label, jež byl vytvořen silnou tohou dát mladým značkové kousky, ve stylu high fashion. Takové, které budou dostupné i pro peněženky mladých nebo relativně mladých (duchem).

Preach Cotton Cargo PantsPreach Cotton Cargo Pants Preach Cotton Cargo Pants jsou šedivé pánské kalhoty od značky Preach s postranními kapsami. Vyjdou vás na 2 259 Kč. K mání jsou i v černém provedení.

Nejen pro mladé

Původně totiž o streetwear styl byl vytvořen především pro mladé. Našli v něm však oblibu i lidé starší středního věku a zralí lidé. Většinou v případech, kdy streetwear začali využívat při svých outdoor, ale i indoor aktivitách.

Preach Oversized Glitch Eagle HoodiePreach Oversized Glitch Eagle Hoodie Preach Oversized Glitch Eagle Hoodie je tmavě šedivá pánská mikina s kapucí a klokaní kapsou od značky Preach s barevnými motivy na hrudi a zádech. Bude vaše za 2 259 Kč.

Tři v jednom

A za touhle myšlenkou si stojí nová značka Preach, původem ze sousedního Německa. Značka Preach spojuje ve svém stylu umění, hudbu a streetwear v jedno.

Preach Hooded RaincoatPreach Hooded Raincoat Preach Hooded Raincoat je černá pánská větrová bunda s kapucí od značky Preach s kapsami na přední části a nápisem na zádech. Stojí 4 159 Kč.

Tisky a ležérnost

Art printy a oversized fits jsou v ní prvotní a stěžejní. Díky tomu může značka nabídnout svěží kousky, které dobře doplní a ozvláštní váš šatník, ať děláte cokoli.

Preach Geometric Statue TeePreach Geometric Statue Tee Preach Geometric Statue Tee je bílé pánské tričko s krátkými rukávy od značky Preach s motivy na hrudi a zádech. Pořídíte je za 999 Kč.

Preach Essential TeePreach Essential Tee Preach Essential Tee černé triko s krátkými rukávy od značky Preach s decentním motivem na zádech. Cena činí 759 Kč.

Úvodní foto: Preach Multicolor Logo Tee černé triko za 999 Kč.

Zdroj foto: Queens.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: značka Preach, Queens