Na růžové vlně: v létě i na podzim

Na růžové vlně: v létě i na podzim

Kategorie: Dámské oblečení, Legíny, Oblečení – eshopy, Šály, rukavice, čepice, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Dámy, máte rády růžovou? Tak to vám nesmí chybět nějaký ten kousek z nové kolekce sportovní značky Puma, která se celá nese na růžové vlně. A pokud jste Pink barvičku ještě neobjevili, tak si ji třeba právě nyní zamilujete.

K létu patří i veselé a syté barvičky. Jednou z nich je i barva kolekce Pretty Pink od Pumy. Jak název napovídá, s růžovou jste krásná vždy a všude. Prostě jste krásná v růžové, krásně růžová, růžově krásná zkrátka Pretty Pink.

Mimoto je to Pretty Pink kolekcí mimořádně pohodlnou a zcela v režimu casual. Koncepce se nese tedy v prima ležérním a sportovním duchu. Výrazná barva a vzory, lesklost a duhové detaily jsou hlavními složkami nové kolekce v níž najdete tenisky, pohodlné a stylové oblečení a nepostradatelné doplňky. Pink růžová tomu jen dodává maximálně jasnou tečku.

Neposlušné růžové tenisky

Pretty Pink obsahuje hned několik nejoblíbenějších siluet tenisek Puma

  • Cali Wedge
  • Deva
  • RS-X3
  • Rise
  • Future Rider

Všechny modely v této kolekci jsou doplněny odvážnými vzory, jasnými barvami a lesklými detaily. Cali Wedge jsou nejnovější verzí nejoblíbenější siluety Cali, která nyní získala nový styl díky vysoké klínové podrážce. Další tenisky z kolekce jsou Deva, které díky robustní podrážce a hravým barvám ztělesňují punkový přístup a streetwear styl Tokia. Klasický design tenisek RS je nyní povýšen na další úroveň pomocí směsi použitých barev a materiálů v botě RS-X3.

Dále je zde nový design boty Rise, která vychází z běžecké technologie, je inspirována jemnými liniemi a má pohodlnou konstrukci. Poslední využitá silueta v kolekci Pretty Pink je Future Rider, která vychází z běžecké boty z 80. let a stala se jednou z nejpohodlnějších bot vůbec. Podrážka absorbující náraz a stylové detaily dělají z nové verze boty Rider správný doplněk všech vašich outfitů.

Oblečení a doplňky

Novinka Puma Pretty Pink nabízí širokou škálu oblečení v jasné růžové s bílými detaily. Mezi nejoblíbenější kousky patří tepláková souprava Evide Woven a tričko s grafickým potiskem a logem Pumy. Kolekce dále zahrnuje i celou řadu mikin, kalhot a doplňků, jako jsou unisex čepice, batoh nebo oblíbená kabelka shopper. Vše v nepřehlédnutelné růžové.

Kde kousky koupíte?

Vybrané produkty z kolekce Pretty Pink budou k dispozici během měsíce srpna až září 2020, a najdete je u prodejců A3Sport, Zoot, Shooos, puma.com a Puma Concept Store v Palladiu.

Zdroj foto: Puma

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: kolekce, Puma, značka Puma, Pretty Pink, kolekce Pretty Pink