Novinky z Queens: pořiďte si je jako první

Novinky z Queens: pořiďte si je jako první

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty, Džíny, Jeans, Rifle, Pánské oblečení, Svetry, mikiny, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Queens je jeden z pěti obvodů města New York a zároveň okres státu New Yorku. Queens je ale rovněž online obchod a brand se značkovým zbožím – teniskami a streetwear oblečením. Dnes vám přináší tipy na novinky.

Již od roku 2003 patří Queens mezi největší obchody se sneakers a street módou v České republice a na Slovensku. Dnes již Queens není klasický hip hop shop, ale obchod, který hrdě nese podtitul The Streetwise Store. Má nejen online obchod, ale i kamenné prodejny v Brně, Praze a Ostravě. Dnešní novinky jsou výzvou k tomu, nějaký jejich značkový kousek si pořídit.

Soulland Chuck TeeSoulland Chuck Tee

Soulland Chuck Tee

Bílé pánské tričko s krátkými rukávy od značky Soulland s názvem Chuck Tee s logem na hrudi bude prima doplněním outfitu a to nejen pánského. Má klasický tričkový střih a provedení s černým logem Scoulland na hrudi. Vyjde vás na 999 Kč.

Nike W NSW Essential Hoodie PONike W NSW Essential Hoodie PO

Nike W NSW Essential Hoodie PO

Šedivá dámská mikina s kapucí a klokaní kapsou od značky Nike s bílým logem na hrudi je fajn pro chladnější časy letních dnů. Je vyrobena ze směsi 80 % bavlny a 20 % polyesteru a příjemný šedý melange odstín ji předurčuje jako sportovně laděný doplněk k mnoha dámským lookům. Vyjde vás na 1 399 Kč.

LeviLevi's ® Skate 512 Slim 5 Pocket SE

Levi's ® Skate 512 Slim 5 Pocket SE

Ikonické černé pánské jeans kalhoty od značky Levi's s pojme­nováním Skate 512 Slim 5 Pocket SE ve slim provedení vždy přijdou vhod. Namísto modré sáhněte po černých a máte k dobu možnost větších kombinací do cool looku. Levisky vás vyjdou na 2 199 Kč.

Calvin Klein Top Hoodie Full Zip C/OCalvin Klein Top Hoodie Full Zip C/O

Calvin Klein Top Hoodie Full Zip C/O

A opět černá – tentokrát v podobě dámské mikiny s kapucí a klokaní kapsou od značky Calvin Klein s pojmenováním Top Hoodie Full Zip C/O. Mikina má bílý pruhem na spodní části a zapínání na zip. Bude slušet i k sukním nebo šatům. Je vyrobena ze směsi 91 % bavlny a 9 % polyesteru. Vyjde na 1 999 Kč.

Air Jordan M J Sport DNA HBR Fleece PO CrewAir Jordan M J Sport DNA HBR Fleece PO Crew

Air Jordan M J Sport DNA HBR Fleece PO Crew

Pánský sporty fleece pulovr přes hlavu má originální velký barevná geometrický potisk na předním díle. Dlouhé rukávy a délka mají pružné zakončení a nenápadné malé logo značky na levé straně hrudi. Pulovr vyjde na 1 799 Kč.

adidas Originals Tee Dressadidas Originals Tee Dress

adidas Originals Tee Dress

Příjemné bavlněné dámské sportovní tričkové mini šaty s příměsí elastanu a jedinečným potiskem na horní přední a dolní zadní části. Díky potisku jsou jedinečné a doplňuje je velké logo značky na hrudi. Budou epesním kouskem pro léto za 949 Kč.

Pokud jste si nevybrali z našich tipů, mrkněte na Queens.cz, kde najdete další nálož cool novinek.

  • Zdroj foto: Queens.cz
  • Úvodní foto: adidas Originals Tracktop za 1 549 Kč vhodný k šatům stejné značky v našich tipech
  • Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Queens, novinky, streetwear, dámské oblečení, pánské oblečení