Novinky do letního šatníku pro pány na Queens.cz

Novinky do letního šatníku pro pány na Queens.cz

Kategorie: Pánské oblečení, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Pánové, vytuňte svůj šatník značkovými novinkami z e-shopu Queens.cz! Můžete být IN a zároveň v pohodlí za každých okolností.

Tak jako frčí na Queens.cz často Slevománie, stejně tak jsou cool i čerstvé naskladněné novinky značkových brandů. Pro pánský šatník toho má letos v červnu Queens.cz více než dost. Přinášíme vám ty nejžhavější tipy.

Vans MN Anaheim Needlepoit Floral Woven Shirt

Někdo má letní košili v jungle stylu, ale na Queensu vsadili na květiny. Značka Vans nabízí klukům, mužům i starším gentlemanům cool bílou pánskou košili MN Anaheim Needlepoit Floral Woven Shirt s krátkým rukávem s multicolor motivem květů na přední části. Veselá a ryze letní košile vás přijde 1 899 Kč.

The Hundreds Sound Cargo Shorts

Košili máme, a nyní je na řadě něco na nohy. A dlouhé kalhoty můžete v létě vyměnit za krátké šortky, jako ty značky The Hundreds. Jejich Sound Cargo Shorts jsou příjemné krátké kalhoty s all over šedo-černo-bílým vzorem za 2 059 Kč.

Vans MN Anaheim Needlepoint LS

Značková mikina Vans v černé barvě je jednoduchá střihem i provedením. Jediným extrémem na MN Anaheim Needlepoint LS je lebka na zadním díle. Díky 100% bavlně a pružným úpletům v zakončení délky a rukávů se vám bude velmi dobře nosit. Vyjde vás na 1 159 Kč.

Nike Zoom Janoski Flyleather RM pure

A nyní něco na vyšlápnutí do světa. Ideální se nám zdají z novinek nízké tenisky od značky Nike s pojmenováním Zoom Janoski Flyleather RM ve světle šedivém provedení s bílou podrážkou. Jsou stylové, jemné barvy, která ladí ke všemu a mají sportovně elegantní ráz. Cena činí 2 299 Kč.

adidas Originals Firebird Track Pants

A když se ochladí, prostě vyměníte krátké kalhoty za dlouhé adidas Originals Firebird Track Pants. V černé barvě se jeví jako pohodlná alternativa, obzvláště pro sportování a outdoor. A ještě budete pánové eko, kalhoty jsou totiž vyrobeny z recyklovaného polyesteru. Vyjdou na 1 549 Kč.

Sponzorované odkazy



Štítky: pánské oblečení, novinky, značkové oblečení, Queens