Letní slevománie na Queens.cz

Letní slevománie na Queens.cz

Kategorie: Dámské oblečení, Oblečení – eshopy, Pánské oblečení, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Léto se překlopilo do své druhé půle, vedra vrcholí a slevy na Queens stále zůstávají. Využijete jich i vy?

Online obchod se streetwear značkovým oblečením a botami má stále prima kousky ve slevách. A to jak pánské, tak dámské a něco i v dětské verzi. My se dnes zaměříme na tipy slev od 60 do 80 %. Vyberete si?

Fila Women Roxy Belted TopFila Women Roxy Belted Top

Fila Women Roxy Belted Top

Bílé dámské tričko s krátkými rukávy od značky Fila pojmenováním Women Roxy Belted Top, má logem na hrudi a zavazovací cípy na bříšku. Ty lze také zavinout křížem dozadu a uvázat. Cool kousek je slevněn z 1 199 Kč na 470 Kč.

Champion Pants Stripe LogoChampion Pants Stripe Logo

Champion Pants Stripe Logo

A něco pro muže. Tmavě modré pánské tepláky od značky Champion s postranním motivem mají širší rovné nohavice, prvky v červené a bílé barvě řešené do bočního pruhu, široký pružný pas a dvě boční kapsy. Sleva je zde značná – z původních 1 859 Kč na aktuálních 730 Kč.

Kappa Authentic JPN BalomaKappa Authentic JPN Baloma

Kappa Authentic JPN Baloma

Černá dámská sukně od značky Kappa s pojmenováním Kappa Authentic JPN Baloma má postranní pruhy a decentní logo. K mání je v bílém a černém provedení. Postranní boční pruhy jednoznačně odkazují na značku a sukně má boční rozepínací rozparek na druky. Sukně vyjde na 580 Kč, když původní cena byla 1 499 Kč.

Russel Athleticc Hoody SweatshirtRussel Athleticc Hoody Sweatshirt

Russel Athleticc Hoody Sweatshirt

Tmavě modrá pánská mikina s kapucí a klokaní kapsou od značky Russel Athletic s názvem Hoody Sweatshirt by mohla být cool doplňkem k džínám a přes triko. Mikina má velké logo hrudi. Vyjde vás na 730 Kč z původních 1 859 Kč.

Wood wood Ynes SkirtWood wood Ynes Skirt

Wood wood Ynes Skirt

Ve stylu classic blue vintage je denimová dámská sukně v bledě modré šisované verzi. Tato jeans sukně od značky Wood wood s názvem Ynes Skirt má klasické provedení se zadními kapsami a předními bočními kapsami. Původní cena byla 2 499 Kč a nyní vás sukně vyjde na 970 Kč.

Urban Classics Pattern Resort ShirtUrban Classics Pattern Resort Shirt

Urban Classics Pattern Resort Shirt

Pánská košile s krátkými rukávy od značky Urban Classics s černým all over motivem v šedo-černo-bílém provedení je šik sporty kouskem. Je vyrobena ze 100 % bavlny a slevněna z původních 829 Kč na stávajících 320 Kč.

Nevybrali jste si? Nevadí? Na Queens.cz najdete další velkou nálož slev.

  • Zdroj foto: Queens,cz
  • Úvodní foto: Daily Paper Fello 1 mikina za 880 Kč z původních 2 259 Kč
  • Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: slevománie, Queens.cz, sukně, kalhoty, trička, mikina,