Buďte aktivní i v době Covidu: hýbejte se v cool sporty kolekcích Puma

Buďte aktivní i v době Covidu: hýbejte se v cool sporty kolekcích Puma

Kategorie: Dámské boty, Dámské oblečení, Dámské spodní prádlo, Legíny, Pánské oblečení, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Ani covidová pandemie by vás neměla doradit od aktivit, které prospívají vašemu zdraví. Pomoci vám může i značka Puma – nabízí stylové a cool nové sporty kolekce, které vás namotivují do akce.

Co vše Puma nabízí?

  • nové tréninkové boty LQD CELL a Fuse
  • funkční a pohodlné outfity z minimalistické Studiové či LVL – UP kolekce
  • a mnohé další nepostradatelné sportovní kousky pro muže a ženy

tenisky LVL-UP

LVL-UP již nyní

Během února a března se představí dámská tréninková kolekce LVL-UP, která posune váš pohyb a aktivitu na vyšší level. Zahrnuje

  • funkční podprsenku se zipem
  • legíny s vysokým pasem
  • crop s dlouhým rukávem
  • bílou lehkou bundu
  • tenisky LVL-UP

LVL-UP look Eriky Kinsey

To vše vyvedeno ve stylové levandulové barvě, která je u některých produktů doplněna květinovým potiskem. Vybrané produkty z kolekce LVL UP budou dostupné v prodejnách Espace, A3Sport a také na puma.com.

sporty boty Fuse a look Louise Hamiltona

Sporty boty Fuse

Ve spolupráci s Lewisem Hamiltonem Puma uvedla také sportovní botu Fuse v několika barevných verzích, která je určena i pro ty nejnáročnější tréninky. Díky široké špičce podporuje stabilitu a vnitřní mezipodešev tlumí nárazy. Nová tréninková bota Fuse je dostupná na puma.com.

tenisky LQD CELL

LQD CELL

Ještě intenzivnější tréninky umožní kolekce LQD CELL obsahující skvělé kousky pro podporu plného rozsahu pohybu, odvádění potu, stabilitu i pohodlí. Tréninková bota LQD CELL Method pro ženy pomocí technologie LQD CELL tlumí všechny nárazy a poskytuje potřebné odpružení. Určená je pro tréninky a agilní cvičení. Kolekci LQD CELL dále doplňuje podprsenka, legíny, topy a lehká šusťáková bundička v černých barvách doplněné žlutými a fialovými detaily. Dostupná bude v březnu v prodejnách Intersport.

studiový look Aliny Zagitove

Studiová kolekce

Milovníky jógy potěší nová Studiová kolekce obsahující stylové legíny a podprsenku v královské modré. Její součástí je i jógamatka a praktická taška. Produkty Studiové kolekce budou dostupné během března v prodejně Espace a na puma.com.

Zdroj foto: Puma

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: sport, aktivita, indoor, outdoor, Puma, dámské sportovní kolekce, pánské sportovní kolekce, legíny, sportovní podprsenky, tenisky