Jarní dámské kabáty: Trojka tipů pro vás

Jarní dámské kabáty: Trojka tipů pro vás

Kategorie: Dámské oblečení, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Kabát patří neodmyslitelně do dámského šatníku. A může mít různorodou podobu. Ta se módními trendy každoročně a sezónně mění. Jaké frčí letos na jaře?

krátká bunda z umělého semiše v jemně modré barvě za 1 799 Kč

Výrazným pomocníkem jsou kolekce mnohých značek. Dnes pro vás máte kousky Marks &Spencer. Vyrazte do jara 2021 v novém kabátu z jejich nové jarní kolekce. Naše tři tipy vám pomohou správně si vybrat.

dvouřadý kabát v jemně zelené barvě za 1 999 Kč

Nejen černá je cool

Odměňte se po dlouhé zimě kabátem, který vás bude bavit. Ano, černá je sice nesmrtelná, ale kdy jindy pustit do šatníku barvy než právě nyní? A pokud se vyloženě necítíte třeba na bledě zelenou nebo nepřehlédnutelně sytou modř, odlehčete outfit světlou paletou nude nebo krémovými tóny.

krátký trenčkot z prémiové bavlny v nude barvě za 2 499 Kč

Tip 1: krátký trenčkot

Trenčkot se letos na jaře dočkal modernizace a představuje se v kratší podobě s asymetricky řešeným zapínáním. Je to kabát, který vás bude bavit. Odměňte se po dlouhé zimě cool trenčkotem.

dlouhý trenčkot z umělé kůže v barvě nude za 2 799 Kč

Tip 2: kožený kabát

Kůže již dávno nepatří jen do rockového klubu. A už nemusí být jedině zvířecí, aby vypadala skvěle. O obojím vás přesvědčí tyto elegantní kožené trenčkoty v bílé, karamelové verzi i khaki verzi.

dlouhý vlněný košilový kabát v modré barvě za 4 599 Kč

Tip 3: bundokošile

Bunda, nebo košile? Vlněný materiál se postará o dostatečnou hřejivost a moderní střih si bude skvěle rozumět s teniskami a sportovnějším stylem.

funkční bunda z umělého semiše v khaki odstínu za 1 999 Kč

Máte před sebou první kabáty z nové jarní kolekce M&S JARO 2021, které právě dorazily na český e-shop. Další stylové kousky najdete na e-shopu v sekci Kolekce – Novinky zde. A také přímo v sekci Kabáty a bundy.

Neváhejte a pořiďte si některý!

Zdroj foto: M&S

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: M&S, jaro, jarní kolekce, kabáty, dámské kabáty