Limitovaná kolekce oblečení a doplňků Ikea u nás

Limitovaná kolekce oblečení a doplňků Ikea u nás

Kategorie: Dámské oblečení, Pánské oblečení, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Historicky první limitovaná kolekce oblečení a doplňků Ikea přichází do Česka. Jmenuje EFTERTRÄDA, což ve švédštině znamená „následovat“.

Vyvinula ji Ikea Japonsko v úzké spolupráci s Ikea of Sweden. Designéry inspirovali fanoušci Ikea v Tokiu a na celém světě. V Japonsku byla tato kolekce uvedena na trh v polovině roku 2020 a od 1. července 2021 bude v prodeji také v Česku.

Logo Ikea v hlavní roli

Jde o první kolekci, která jako hlavní motiv využívá oficiální logo IKEA. K oblečení a doplňkům se přistupuje podobně jako k bytovému zařízení. Důležitá je jednoduchost a každodenní funkčnost.

Design s čárovým kódem

Druhým motivem po logu ikea je čárový kód, který zas odkazuje na náš bestseller, knihovnu BILLY,“ vysvětluje Karl Doctor, manažer prodeje pro IKEA Česká republika, Maďarsko a Slovensko.

Co v kolekci najdete?

V nabídce budou

  • trička a mikiny
  • osušky a lahve na vodu
  • speciální tašky

Kde a kdy budou kousky k mání?

Výrobky z této speciální kolekce jsou v prodeji v obchodních domech IKEA i on-line na IKEA.cz od 1. července 2021.

O Ingka Group

Ingka Group (Ingka Holding B.V. a kontrolované subjekty) je jednou z 12 skupin společností, které vlastní a provozují prodejní kanály IKEA na základě franšízových smluv se společností Inter IKEA Systems B.V. Ingka Group podniká ve třech oblastech: IKEA Retail, Ingka Investments a Ingka Centres. Ingka Group je strategickým partnerem ve franšízovém systému IKEA a provozuje 378 obchodních domů IKEA ve 30 zemích.

Zdroj foto: Ikea

Sponzorované odkazy



Štítky: Limitovaná kolekce Ikea, oblečení a doplňky, Ikea