Slevy dámských šatů na Queens.cz

Slevy dámských šatů na Queens.cz

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty

Sponzorované odkazy

Slevy, slevy, slevy. To rádi slyšíme a víme, kam za nimi zamířit. E-shop Queens.cz je jedním z těch který slevami hýří velmi často. Mrkněte s námi na tipy nákupu dámského oblečení ve slevách. Zaměřili jsme e na slevy letních šatů za 60 až 80 % z původní ceny.

LAZY OAF Caged In Button Dress

Růžové dámské kostkované šaty od značky LAZY OAF budou prima kouskem na léto. Mají široká ramínka na zavazování, nabraný volánek okolo výstřihu, projmutý pas a nabíráním a praktické kasy a prima midi délku. Vyjdou vás na 1 010 Kč z původních 2 599 Kč.

Nike W NSW Dress Jersey

Béžové (nebo také černé) dámské dlouhé šaty od značky Nike s decentním logem na spodní části. Špagetová ramínka, rovný střih, rozparky v bocích a tílkový vzhled jim dodává ležérnost a letní ražení. Po slevě stojí 580 Kč z původních 1 499 Kč.

CALVIN KLEIN JEANS W Monogram Slip Dress

Růžové dámské šaty od značky CALVIN KLEIN JEANS jsou lehké, na tenká regulovatelná ramínka a s decentním logem na hrudi. Košilkové šaty vás vyjdou na 900 Kč z původních 2 299 Kč.

Fila Tess AOP Halter Neck Dress

Kostkované jednoduché dámské béžové šaty od značky Fila , jsou cool letním tipem pro letošek. Mají zavazování za krk, projmutý střih v délce nad kolena a stojí 610 Kč z původních 1 559 Kč.

WOOD WOOD Sue Dress

Krémové dámské šaty od značky WOOD WOOD, jsou zajímavým kouskem. Ze směsi nylonu s příměsí elastanu budou příjemné na nošení a střihem s projmutími jako sportovní trika, jsou přitom s jemným abstraktně laděným zbarvením velmi trendy. Stojí 1 290 Kč z původních 3 299 Kč.

Nevybrali jste si? Nevadí! Na Queenscz najdete další velkou nálož šatů i ve slevách n.

  • Zdroj foto: Queens.cz
  • Úvodní foto: Vans WM Thread It Dress za 740 Kč z původních 1 899 Kč
  • Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: slevy, dámské šaty, značkové šaty, Queens.cz