Klapky na uši aneb nejen tehdy, když čepice nesluší! / Earbags

Klapky na uši aneb nejen tehdy, když čepice nesluší! / Earbags

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Když se řeknou klapky na uši, představíte si určitě klapky s velkou čelenkou. Nyní ale přichází novinka ze Švédska, samodržící klapky na uši Earbags, které mohou být i příjemným módním doplňkem namísto čepice.

Nejvíce se však tento kousek hodí sportovcům, kteří tráví zimní dny na ledě ve sportovních halách nebo na horách. A pokud vám nestačí se jen zahřát, pořiďte si hudební klapky se sluchátky uvnitř a můžete tak poslouchat své oblíbené písničky během ranního tréninku běhu nebo při procházce se psem.

Většinou nosí klapky na uši děti a proto se mnohdy setkáte s motivy medvídka, pejska či jiným pohádkovým zvířátkem. V prodejnách ale najdete i vzory pro dospělé, jako je například kostka, bublina, žakár, dalmatin nebo leopard. A pozor! Pro sportovní reprezentanty a fanoušky jsou určeny klapky na uši s českou vlajkou.

Klapky na uši jsou vyráběny z mnoha materiálů, proto si můžete vybrat klapky z fleecu, sametu, úpletu nebo z umělé kožešiny. S tímto módním doplňkem nemusíte dodržovat sportovní styl, protože jsou k dostání i elegantní klapky v jedné barvě bez potisku. A když odpoledne vysvitne sluníčko, stačí si je schovat do malé taštičky, kterou dáte do každé sebemenší kabelky.

zdroj: www.klapkynausi.cz, www.otto.de

Sponzorované odkazy



Štítky: klapky na uši, módní doplněk, ochrana uší, Earbags