Podzimní obuv 2010? Kotníkové tenisky jsou odpověď!

Podzimní obuv 2010? Kotníkové tenisky jsou odpověď!

Kategorie: Dámské boty

Sponzorované odkazy

V oblasti módní obuvi již léta letoucí okupují jednu z předních příček tenisky. Tyto původně sportovní boty již dávno neslouží pouze svému účelu, ale naopak čím dál tím více se jeví jako ideální boty do města. A který typ se pak nejlépe hodí do podzimního města? No přece kotníkové tenisky, které nejen že zahřejí a jsou velmi pohodlné, ale ještě k tomu skvěle vypadají. Stačí si jen vybrat. A výběr máme k dispozici opravdu úctyhodně velký.

Začněme s tím nejdůležitějším, co se týče kteréhokoli přehledu tenisek – čili značkou. Vaše volba pochopitelně nemusí být ovlivněna prvotně značkou, ale jak uvidíme, v našem článku nám leccos usnadní. Značka tenisek je důležitá z toho důvodu, protože se ke každé vážou speciální modely. V jejich rámci pak můžeme vybírat z nejrůznějšího designového provedení. Mezi klasické značky tenisek a kotníkových tenisek taktéž patří značky Nike, adidas, Reebok a Converse. Mezi stále populárnější se pak řadí značky jako Onitsuka Tiger, Ecko, Lacoste či New Balance. Ať už si ovšem budete vybírat z kterékoli z nich, nezapomínejte, dámy, že nejdůležitější je vzhled samotný. Pouze tenisky, které se hodí k vaší osobnosti, vám totiž zaručí výborný pocit, jakmile je budete mít na nohou.

Kotníkové tenisky hýřící barvami, anebo decentní elegance? Tuto sezónu se budou nosit spíše ty druhé, ale to ještě neznamená, že by pestrobarevné botky přišly zkrátka. Svět tenisek má totiž tu výhodu, že jen málokterý model či jeho vzhled vyjde někdy z módy. Ba právě naopak. Nejvíce oblíbené tenisky jsou právě ty, které se nosí již po mnoho desetiletí, a to často ve stejných barvách. Potrpíte-li si ovšem na eleganci, s teniskami si ji rozhodně můžete dopřát. Stačí jen zvolit vybrané modely, které možná na ulici nezaujmou na první pohled, ale už jen ten druhý prozradí své.

zdroj: www.queens.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: boty, podzimní boty, podzimní obuv, tenisky, kotníkové tenisky, kotníkové tenisky Nike, kotníkové tenisky adidas, adidas, Nike, Reebok, Lacoste, Converse, New Balance, Onitsuka Tiger