Letní plavky 2011: Nejnovější trendy a vybrané modely

Letní plavky 2011: Nejnovější trendy a vybrané modely

Kategorie: Plavky

Sponzorované odkazy

Jaro je pomalu, ale jistě pryč a plavková sezóna se blíží mílovými kroky! Každý z nás se vzrůstajícími teplotami odkládá přebytečné svršky a těší se na letní koupání u moře či přinejmenším na bazéně. Těšte se i vy- pořiďte si nejkrásnější plavky léta 2011!

Pokud se v nejnovějších trendech pro plavky 2011 ještě stále neorientujete, věřte, že my vás s nimi v dnešním článku dokonale seznámíme! Letní plavky 2011 budou klasických i asymetrických tvarů s průstřihy i bez a na každý pád barevné! Představíme vám modely vhodné pro každý typ postavy – na tom, jestli máte deko či dvě navíc, tedy rozhodně nezáleží – toto léto budete v letních plávkách 2011 krásná. Zamilujete se do svého odrazu na vodní hladině!

Trendy plavky 2011

Pokud jste zastánkyní klasické stylu – jednodílných plavek – , rozhodně se nebojte oživit jejich dnes již trochu fádní střih volbou odvážného vzoru. Nebojte se lehké extravagance! Letos v létě budou velmi módní jakékoliv zvířecí vzory. Na pláži se tak stanete doslova a do písmene „šelmou“, které nikdo neodolá! A pokud si na odvážné zvířecí vzory přeci jen netroufáte, odvažte se alespoň vyzkoušet geometrické vzory. Velkým hitem tohoto léta jsou pak také proužky a květinové vzory. Letní plavky 2011 jsou prostě zoufale elegantní a zároveň romantické!

Zejména proužky jsou pak prostě všude – na oblečení, na doplňcích, na botách a samozřejmě i na plavkách! Nechte se svést proužkovaným námořnickým stylem a kombinujte své proužkované plavky 2011 bez obav s konfekcí. Kombinujte také květinové vzory na dámských plavkách a roztomilými botičkami na dřevěném klínku, které vám opticky prodlouží nohy.

Buďte toto léto na bazéně i na pláži naprosto neodolatelná! Pořiďte si toto léto ty nejstylovější dámské plavky a nechte se unášet na vlně obdivných pohledů vašeho okolí. Letní plavky 2011 vám letos opravdu „sednou“!


Jednodílné plavky 22214-Sunflair, 2290 kč


Jednodílné plavky Zebra OWP-Triumph, 1100 kč


Dvoudílné plavyk 21286-Sunflair, 1890 kč


Jednodílné plavky 22145-Sunflair, 2090 kč

zdroj: www.luxusnipradlo.cz foto: thinkstock

Sponzorované odkazy



Štítky: plavky, dámské plavky, dámské letní plavky, letní plavky, letní plavky 2011, plavky 2011, plavky léta 2011