Pohodlnost především, boty Crocs obstojí na jedničku

Pohodlnost především, boty Crocs obstojí na jedničku

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Gumová obuv… zaráží Vás snad něco? Myslím si, že už ani moc ne. Boty Crocs v dnešní době vlastní poměrně dost lidí. Původně tato „ošklivá“ obuv vznikla pro veslaře. Kdo by tenkrát jen tušil, že Crocs budou hitem na trhu s obuví. Boty jsou funkční a velice, ale velice pohodlné a komfortní.

Botky Crocs se nejvíce nejen na domácí nošení, ale také na nošení do terénu. Můžete v nich nakupovat, procházet se, jezdit na kole a dělat spoustu dalších aktivit. Velice si je oblíbili samozřejmě kuchaři, kteří chvíli nepostojí, nebo třeba doktoři. Boty Crocs jsou sice méně vzhledné než klasické pantofle, papuče a další, ale jsou neuvěřitelně měkké. Bude se Vám v nich chodit jako v bavlnce.

Nebudou Vás nikde tlačit jako třeba těsné lodičky, kozačky, baleríny nebo i žabky. O Vaše nohy bude postaráno a Vy si je zamilujete, stejně tak jako milióny lidí po celém světě. Boty Crocs mají také ventilační dírky, takže Vaše noha bude neustále v létě větrat a Vy se tak vyvarujete nevábnému pachu. Navíc Crocsky nejsou vůbec těžké, váží pouze pár dekagramů. Nemusíte mít tedy strach, že by Vás po čase bolely nohy, jako například ze dřeváku a podobně.

Také se nemusíte obávat, že byste mohli uklouznout na mokré podlaze, protože boty Crocs samozřejmě nekloužou. Jednoduchá údržba je viditelná již při koupi obuvi. Boty jsou gumové, tudíž stačí je omýt vodou a vše je vyřešeno.

Boty Crocs jsou k dostání v různých barvách a s různými ozdobami. Hodí se k sukni, kraťasům, kalhotám, ¾ kalhotám a ke spoustě dalším. I když nepatří mezi nejkrásnější boty na světě, tak jsou jednoznačně těmi nejpohodlnějšími!

zdroj: http://urbanupdater.wordpress.com/…y-but-comfy/, http://www.thefashionpolice.net/…ere-the.html

Sponzorované odkazy



Štítky: Dámské boty, Crocs, boty, obuv, gumové boty