Podzimní sezóna 2012 s trendy kolekcí od Bershka

Podzimní sezóna 2012 s trendy kolekcí od Bershka

Kategorie: Dámské oblečení, Šperky, Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Aktuální trendy, šmrnc a jedinečnost – to je nová kolekce španělské značky Bershka. Pokud si chcete užívat podzim 2012 s mladistvými tóny a trochou extravagance, je nová kolekce Bershky to pravé pro vás! Najít ji můžete již na pultech všech jejich obchodů.

A že nevíte, kde Bershku navštívit? Její obchody v České republice fungují již od roku 2005 a nacházejí se například v Praze nebo v Brně v ochodních centrech jako Chodov nebo Vaňkovka.

Bershka podzim 2012

Kolekce podzim 2012 od Bershky zahrnuje opravdu výrazné trendy této sezóny – kožené nebo džínové bundičky, kožešinové designy, cvočkové zdobení nebo kontíčková obuv na podpatkách. Ani jedno z tohoto by vám v tomto období nemělo chybět v šatníku!

Kalhoty

Bershka se zaměřuje i na obuv. V podzimní kolekci můžete najít trendové kotníčkové botky na podpatku, teplejší botky zdobené kožešinkou, cvoky nebo stylové a komfortní tenisky.

Nezapomínat nesmíme ani na dokonalé doplňky! Kabelky, peněženky, pásky zdobené cvoky, hřejivé šály a rourové šátky. To vše můžete v této úžasné nové kolekci najít.

Šperky, šperky, šperky – oblíbená zálěžitost snad každé ženy! I tato kolekce přichází z originálním designem, jako například andělská křídla nebo sova. Co bude to pravé pro vás?

Zdroj: http://press.bershka.com

Sponzorované odkazy



Štítky: Bershka, Bershka podzimní kolekce 2012, podzim 2012, Bershka oblečení, Bershka šperky, Bershka doplňky