Dámská podzimní saka od značky Koralline

Dámská podzimní saka od značky Koralline

Kategorie: Dámské oblečení, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Tradičně se v kamenných krámech i obchodních domech dají běžně koupit klasická černá saka. O střihu můžeme pochybovat či si rozpačitě prohlížet materiály, ale vždy jsou tato saka k sehnání. Několik sezón jsme ovšem ve větším zastoupení postrádali nápadité kousky nebo saka ve výrazných barvách. Svět vysoké krejčoviny je pochopitelně schopný tuto nabídku vyplnit, ovšem pokud se bavíme o módě dostupné pro co nejširší spektrum zákazníků, končíme opravdu zejména u černého saka. Podzimní saka pro sezónu 2014 jsou na zcela druhém břehu. Střídají střihy, materiály i barevná spektra. Pohrávají si s netradičními motivy a nebojí se ani zajímavých detailů.

Autor: www.koralline.itAutor: www.koralline.it

Řekla bych, že letos jsou dámská saka více nositelná v rámci volnočasové módy. Zároveň se však dají skombinovat do příjemné formy kostýmku nebo využít v byznys módě. Mezi oblíbené barvy patří na příklad červená, růžová nebo tmavě modrá. Stále jsou in saka nebo raději kabátky ve stylu boucle, saka z teplákoviny i saka kombinovaná s odlišným materiálem na rukávech. Na dozdobení se používají zipy, cvočky a nášivky. Do ústraní se dostává klasický límeček a prostor se dává raději stojáčku nebo sakům bez límce.

Autor: www.koralline.itAutor: www.koralline.it

Italská značka Koralline nabízí velmi extravagantní modely na jedné straně a na straně druhé nikdy nechybí tradiční dámská saka a společenské kalhoty. Letos si z nich můžete bez starostí vytvořit kostýmek v jednotném barevném odstínu nebo naopak využít trendu kontrastů.

www.koralline.itwww.koralline.it

Výše zmíněné barvy jsou pro podzimní kolekci Koralline jedny ze stěžejích. Saka mají jednoduché delší střihy. Materiály jsou měkké a pružné.

Odvážnější povahy zaujmou saka prošitá stříbrnou nití. Kolekce je navíc koncipovaná tak, že se dají jednotlivé kusy perfektně kombinovat. Saka se dají pohodlně nosit k šatům nebo i džínům s nižší sedem.

Zdroj úvodní fotografie: www.sv-butik.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: Koralline, podzimní sako