Co si obléci ke stromečku? Aneb vánoční móda dneška!

Co si obléci ke stromečku? Aneb vánoční móda dneška!

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty, Legíny, Pánské oblečení, Svetry, mikiny, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Adventní čas začal, úklid a pečení je v mnoha domácnostech v plném proudu, stejně jako shánění dárků. Štědrý večer je tu za pár dní. Přemýšleli jste, co si k vánočnímu stolu obléknete?

někdo si vánoční módu neschovává jen ke stromečku, ale vyrazí v ní i ven – třeba do školkyněkdo si vánoční módu neschovává jen ke stromečku, ale vyrazí v ní i ven – třeba do školky

Protože je vánoční čas časem pohody, klidu a radosti, tak se takto nalaďte i v oblékání! K vánočnímu stolu na sebe hoďte slušivé, pohodlné i vtipné kousky. Když sáhnete po něčem s vánočními motivy, neprohloupíte, ty jsou dnes IN.

můžete se vánočně sladit jako pármůžete se vánočně sladit jako pár

Na vánoční vlně

Tak se nalaďte na vánoční notu již svým oufitem! Jsou trendy, IN a vykouzlí úsměv na tváři ještě před rozbalováním dárečků pod stromečkem. K mání jsou především svetříky s aplikacemi a norským vzorem které se neomrzí snad nikdy (alespoň vždy v zimě každou zimu a o vánocích ne), hodně frčí vzorované kamaše, mikiny, pro dámy šaty a tuniky s nepřebernými pestrými vánočními vzory – někdy klasickými a jindy vtipnými.

nebo pojměte vánoční outfit jako celá rodinkanebo pojměte vánoční outfit jako celá rodinka

Jaké tedy frčí motivy?

  • sobi ve všech podobách
  • další zvířátka – kočky, tučňáci, koníci, medvědi, ovečky a psi
  • motivy vánočních čepic a čepiček
  • Santa Clausové a Mikulášové
šatiček s vánoční tématikou je plnošatiček s vánoční tématikou je plno
  • stromečky a vánoční ozdoby
  • sněhuláci a sněhové vločky
  • zvonky a zvonečky
  • rolničky a srdíčka
trendy je tmavěmodrá v základutrendy je tmavěmodrá v základu

A barevné ladění?

Všechny vánoční kousky jsou laděny především do červené s bílou, modré s bílou a hnědé s červenou. Nechybí však ani akcenty černé, tmavě modré a zelené. Velmi trendy je tmavě modrá v kombinaci s bílou a červenou, a pak také zelená s černou, anebo zelená namíchaná s červenou a bílou. Ale nepostrádáme ani růžovou a další barvičky. Zkrátka protože je to vánoční čas, tak se meze barvám ani fantazii nekladou.

vánoční móda sluší malým i velkýmvánoční móda sluší malým i velkým

A tak smazejte vánoční shon a stres, a sáhněte po originálním outfitu a doplňcích, se kterými si navodíte vánoční pohodu, a budete mít stále úsměv na tváři!

Zdroj foto: Flickr.com

Sponzorované odkazy



Štítky: vánoce, móda, outfit, motivy