Eko značka O my Bag na scéně!

Eko značka O my Bag na scéně!

Kategorie: Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Kabelek a tašek není nikdy dost, to jistě milé dámy uznáte. A pokud jsou to kousky ekologické, tím lépe! Na scénu přichází eko značka O my Bag!

O my bag je značka, jež je srdcovkou z Holandska, konkrétně z Amsterodamu. Jde o ručně vyráběné kousky – od peněženek a psaníček, přes různě velké kabelky a batůžky, až po doplňky. Zkrátka se značkou O my Bag si můžete pořídit celou plejádu produktů a každý bude originálem, vyráběným ručně, z té nejlepší hovězí usně a za eko podmínek v Indii.

Značka O my Bag patří k luxusu za dostupnou cenu, který přetrvá doslova věky. Penzum ruční práce z indické Kolkaty se odráží v každém kousku. Precizní zpracování a kvalitní kůže dodává jistotu těch skutečně „nej“ kousků. Ulovte si kousek luxusu pro sebe i vy!

peněženka Envelopepeněženka Envelope

Peněženka Envelope

Je nadčasovým kouskem, v různých barevných variacích – celá hnědá, celá černá, hnědočerná, hnědomodrá, přičemž hnědá má několik odstínů od světlounké až po sytou hněď. Je vyrobena z třísločiněné kůže dovezené z Toskánka. Zapínání je řešeno na magnet, a uvnitř peněženku tvoří několik praktických přihrádek, kapsička na drobné a přihrádky na karty. Rozměry peněženky jsou 19 × 1.5 × 11 cm. Peněženka může být vaše za 2190 Kč.

batoh Jeanbatoh Jean

Batoh Jean

Patří k městským typům batůžkům a stylovkám, jež vás nezklamou. Je vyroben z šetrně činěné kůže bez použití těžkých kovů. K mání je v barvách černá a tmavě zelená, s rozměry 28×17×33 cm a za cenu 9490 Kč. Batůžek má textilní podšívku, s jednou velikou a dvěma malými kapsami uvnitř. Vnitřní kapsy mají jedna zapínání na zip a druhá je otevřená. Batoh má také tři vnější kapsy – velkou kapsu na přední straně a dvě menší na bokách. Zapínání je řešeno na suchý zip.

kabelka Lunakabelka Luna

Kabelka Luna

Módní a trendy kulatá kabelka s nastavitelným popruhem. Hlavní přihrádka je řešena na vrchní zapínání a zip. Stylovka je vyrobena z šetrně činěné kůže bez použití těžkých kovů o rozměrech 21 × 7 × 21 cm s dlouhým popruhem. Kabelka Luna je k mání v černé a tmavě zelené barvě za cenu 4290 Kč.

Všechny výrobky značky O MyBag, jsou k mání na Nila.cz a také v NilaStore, Korunní 76 a 96, Praha Vinohrady.

Zdroj foto: Nila

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: O my Bag, kabelky, tašky, a peněženky