Tajemství pánského pohodového outfitu

Tajemství pánského pohodového outfitu

Kategorie: Pánské oblečení, Svetry, mikiny, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Tak co pánové! Také ráno nestíháte? Hrnek kávy sotva dopijete, snídat už vůbec nezvládáte a jste rádi, že jste si stihli zapnout knoflíky u košile? A ještě k tomu musíte v tom shonu přemýšlet, co si zrovna oblečete. Na to už opravdu nemáte čas. Co s tím?

bunda v maskáčovém stylu za 529 Kčbunda v maskáčovém stylu za 529 Kč

Určitě vás potěší, že pro vás máme řešení. V KiK je teď nová kolekce právě pro vás. Tato pánská kolekce obsahuje elegantní košile, kalhoty a svetry, ale také vesty, které se skvěle hodí do práce a dají se zkombinovat s čímkoliv. Vaše noční můra s ranním oblékáním tak může skončit.

modrá košile vyjde na 219 Kč a šedé kalhoty na 279 Kčmodrá košile vyjde na 219 Kč a šedé kalhoty na 279 Kč

Každému muži sluší košile. Ty se navíc hodí pro jakoukoliv příležitost. A k mání je hned několik různých barevných variant. Můžete si vybrat třeba bílou decentní košili s jemným proužkem, nebo světle modrou jemně kostičkovanou košili či módní tmavě modrou s bílými puntíky. Košile jsou moderní a zároveň elegantní součástí pánského šatníku.

pánský svetr za 219 Kč a košile za 219 Kčpánský svetr za 219 Kč a košile za 219 Kč

V chladnějším počasí jistě oceníte i svetry. Ty můžete zkombinovat jak s košilí, tak i s kalhotami. Svetry jsou příjemné na dotyk a krásně zahřejí. A nakonec jsou tu i teplé vesty, které se skvěle hodí do tohoto sychravého počasí.

pánská košile stojí 219 Kč a kalhoty za 279 Kčpánská košile stojí 219 Kč a kalhoty za 279 Kč

Stačí pak tyto kousky vzít na sebe, přehodit bundu nebo kabát a máte outfit hotový! A voi lá – je tu stylová móda pro gentlemany! A s cenami více než příznivými.

Úvodní foto: pánská vesta 219 Kč a svetr 219 Kč

Zdroj foto: KiK

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: pánská stylová móda, košile, kalhoty, vesty, svetr, triko, bunda