Messenger bag alias ledvinka se vrací

Messenger bag alias ledvinka se vrací

Kategorie: Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Rok se s rokem sešel a na výsluní se vrací módní doplněk, kterým jsou Češi pověstní – ledvinka. V zahraničí je tento kousek znám pod názvem messenger bag. Nezaspěte a pořiďte si také nějaký kousek!

Ledvinka je malá příruční taštička, která se nosí hned několika způsoby. Můžete si ji dát okolo pasu, křížem přes prsa a rameno, nebo přehodit přes jedno rameno a tento poslední způsob je nyní nejvíce v kurzu. A ještě si můžete vybrat, zdali budete mít ledvinku vepředu na prsou, anebo vzadu na zádech. Přinášíme vám tipy na ty nej ledvinky – vyberete si?

Urban Classic Camo Hip BagUrban Classic Camo Hip Bag

Urban Classic Camo Hip Bag

Ryze dámská ledvinka v něžné růžové barvě od značky Urban Classics s pojmenováním Camo Hip Bag má jednu kapsu a logo na vnější části. Pružný popruh je nastavitelný a jeho délku lze upravit dle způsobu nošení. Ledvinka vyjde na 359 Kč.

Nike NK Tech Hip Pack – AOPNike NK Tech Hip Pack – AOP

Nike NK Tech Hip Pack – AOP

Je to větší messenger taška od značky Nike v camo béžovém provedení se dvěma kapsami, přičemž velká má klopou kryté zapínání a malá přední také. Bílé logo na vnější části odkazuje na značku. Bílý popruh je široký a nastavitelný na délku. Ledvinka vyjde na 760 Kč.

Nixon Trestles Hip PackNixon Trestles Hip Pack

Nixon Trestles Hip Pack

Klasická černá ledvinka se zipy od značky Nixon je vyvedena v černé barvě a s černým širším popruhem. Mimoto je zde na bocích i popruh buď k upevnění do pasu, anebo na držení jen tak v ruce. Nixon Trestles Hip Pack má jednu kapsu a černobílé logo na vnější části. Cena činí 699 Kč.

The Herschel Supply CO. Fifteen Hip PackThe Herschel Supply CO. Fifteen Hip Pack

The Herschel Supply CO. Fifteen Hip Pack

Messenger bag Fifteen Hip Pack je zajímavá rádoby cross taška, kterou si můžete dát okolo pasu, přes rameno anebo křížem přes prsa. Na vše je široký popruh dost dlouhý a nastavitelný. Taška od značky The Herschel Supply CO. je ve žlutooranžovém provedení s decentním logem na vnější části. Vyjde vás na 770 Kč.

Nevybrali jste si? Nezoufejte! Další prima kousky najdete na e-shopu Queens.cz.

Úvodní foto: Olivový Messenger bag od značky Converse s oranžovými prvky a černým popruhem za 720 Kč.

Zdroj foto: Queens

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Messenger bag, ledvinka, značky, barvy, provedení, Queens