Sportovní mužská elegance je v kurzu

Sportovní mužská elegance je v kurzu

Kategorie: Pánské oblečení, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Kolekce oblečení z dílny sportovních značek jsou často vyhledávanými kousky. V prodejnách KiK nyní najdete kolekci značkového sportovního oblečení pro pány, z které si jistě každý vybere.

Mnozí se při výběru oblečení zaměřují nejen na vzhled, ale také na značku. To platí nejen u dam, ale i u pánů.

Sporty kolekce pro muže

Nová kolekce sportovního pánského oblečení je cool. V takových kouscích muži nejen dobře vypadají, ale cítí se v nich i pohodlně. Lze se totiž obléci jak sportovně, tak zároveň stylově a značkově!

Jaký styl má váš protějšek dámy nejraději? Vybírá si sportovní kousky, anebo spíše takové, které se hodí k formálnějšímu outfitu? Ať už preferuje kterýkoliv styl, v prodejnách obchodního řetězce KiK si nyní přijde na své každý muž.

Značkové kousky

Vybrat si může z řady stylových značkových triček, které se jsou dostupné v mnoha příjemných barvách, které se výborně hodí pro letní období. A obléci se v KiK může od hlavy až k patě. Doslova.

Mimo polotriček, tílek a triček v nové sportovní kolekci najde totiž i značkové šortky nebo cool ponožky, které mu budou společně skvěle ladit. Navíc ceny jsou více než příznivé, a pohybují se od necelých 80 Kč za ponožky až po necelých 300 Kč za šortky a polotrika.

Zdroj foto: KiK

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: pánské oblečení, značkové oblečení, KiK