VONA second chance: udržitelná móda od návrhářů

VONA second chance: udržitelná móda od návrhářů

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty, Svetry, mikiny, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Udržitelná móda je skloňována všude okolo nás. Není tedy divu, že vznikají takové projekty jako je VONA. Znáte ji?

VONA je second chance, který vznikl loni v říjnu. A není to jen tak obyčejný sekond hand. Je to nový „sekáč“ s kousky od návrhářů. VONA tudíž nabízí vyřazené kousky ze starších a starých kolekcí či přehlídek od lokálních módních návrhářů. Díky tomu si svůj originální outfit zde můžete pořídit za pár korun!

Když se řekne VONA

VONA je projektem „dvou bláznivých holek“ jak o sobě samy říkají – Evy a Petry. Dlouho chtěly realizovat nějaký smysluplný projekt. Přemýšlely, přemýšlely až vymyslely VONA second chance – sekáč plný starších kousků lokálních návrhářů.

I pro baculky

Eva s Petrou oslovily lokální návrháře, jestli jim nechtějí poskytnout modely ze starých kolekcí, kousky z přehlídek, nebo prototypy podle kterých by se šilo dál. S tím, že jim dají second chance (druhou šanci)”. VONA myslí i na holky, ženy a dívky s postavami ne zrovna modelek a proto nabízí i módní kousky ve větších velikostech.

Bylo by přeci škoda, nechat všechny ty návrhářské kousky ležet ladem v jejich ateliérech bez povšimnutí. A tak všechny bez rozdílu dostaly skutečnou druhou šanci (second chance). Mohou vašemu looku dodat originalitou a překvapit od prvopočátku – cenou i kvalitou.

Showroom VONA second chance

Všechny kousky ve VONA second chance jsou totiž originály. VONA tak dostává módu od lokálních návrhářů z fashion weeku do ulic mezi širokou veřejnost. Lze je najít v pondělí a ve středu od 16:00–19:00 hodin nejen v showroomu VONA second chance na Blanické 25, Praha 2 v prvním patře, ale také na různých módních akcích a bleších trzích.

A pokud se vám den ani čas kdy mají otevřeno nehodí, zavolejte a domluvte se na jiném termínu. Podpořte udržitelnost v módě, která je jejich cílem!

Více informací o VONA second chance

Zdroj foto: VONA

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: VONA second chance, návrháři, staré kolekce, udržitelná móda, dámská móda