Vyrazte vstříc slunečním paprskům

Vyrazte vstříc slunečním paprskům

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty, Džíny, Jeans, Rifle, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Také máte pocit, že na první sluníčko čekáme až nesnesitelně dlouhou dobu? Začínající slunečné dny nám ale konečně dávají příslib pěkného počasí a sním i lehčích kousků oblečení.

Už brzy tak budeme moci sáhnout po sukních a barevných vzdušných blůzkách, které se k jaru tak skvěle hodí.

Pestré slunné dny

Na to sází nová kolekce dámského oblečení v KiK. Všem přináší pestré barvy a vzory jako stvořené do prosluněného dne. Něco cool si pořídí celá rodina, ale my dnes věnujeme tipy ženám a dívkám. Načerpejte inspiraci a pořiďte si stylový kousek za pár kaček v Kik!

Které barvičky neopomenout?

V šatníku by vám určitě neměly chybět odstíny červené, růžové nebo korálové barvy. Tyto odstíny perfektně sednou brunetkám i plavovláskám a mimo to zosobňují jakési probuzení ze zimního spánku.

S čím úlovky doladit?

Tyto kousky lze jednoduše sladit jak s džínovinou, tak i se vzdušnými plátěnými kalhotami či plisovanou sukní. Červená barva je navíc symbolem odvahy a odhodlání. Dodá nám tak trochu zdravého sebevědomí.

Černá je trendy klasikou

V jarním šatníku se vám určitě neztratí ani černé šaty. Ty perfektně zvýrazní přirozenou ženskou krásu a nechají vyniknout zajímavým doplňkům, jako je například výrazný šperk či kabelka. Jejich nespornou výhodou je, že je můžete nosit prakticky kamkoliv – do města, do práce nebo i na nákup.

Vzdušné střihy

Vzdušný střih všech (nejen černých) šatů vám navíc zajistí maximální pohodlí. V rámci jarní výbavy však můžete sáhnout i po extravagantnějších vzorech. Ty lze kombinovat například s denimem či jinými jednobarevnými kousky.

Dáte se zlákat i vy? Ceny jsou opravdu lidové – již do 75 Kč za kus!

Zdroj foto: KiK

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: KiK, dámskáí móda, dáímské oblečení, trička, šaty, sukně