Podzimní móda 2010 bude kráčet po cestě City Style

Podzimní móda 2010 bude kráčet po cestě City Style

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Příroda na podzim se mění. Jiskřivá paleta plných barev a zejména odstínů zelené vystřídá meruňkově žlutá, nugátově hnědá, načervenalá, kouřová a další. Náš šatník prochází proměnou také, nicméně v mnohem pestřejší podobě, a to nejen co se barev týče. Nechává proniknout nové prvky spojené s vícero styly. Podzimní móda velí vzít situaci do svých rukou a jít si za svým.

Podzim 2010 v sexy stylu

Móda podzimu 2010 bude kráčet po více cestách a svou múzu bude nacházet všude kolem sebe. Hlavní cestou se stane ta, která je inspirovaná všedním denním životem ve městě. Ten bývá spjat s nakupováním, rušnými přelidněnými ulicemi a rychlými auty. Není žádnou novinkou, že módu bude určovat oblíbený televizní pořad. Diktovat ji bude seriál Sex ve městě. A nový styl má i své jméno – City style.

Mezi hlavní rysy stylu City pro podzim 2010 budou patřit oděvy zdůrazňující provokativní sexy ženskost, v pohodlném střihu bez zbytečného zdobení. Hlavní roli City stylu pak budou hrát doplňky jako šály, sluneční brýle, kabelky a šperky. Třešničkou na pomyslném dortu se stanou boty s vysokým podpatkem.

Zapůsobit můžete v kombinaci ležérní tuniky nebo trika v neutrální barvě s nepatrnými detaily a s úzkými džínami. Vhodné jsou pak úzké džíny sepraného vzhledu s odřenými prvky. V chladnějším počasí zvolte krátkou bundičku do pasu. K botám na podpatku vyberte vhodnou kabelku a nakonec se zamyslete nad dalšími doplňky.

Mezi slunečními brýlemi se objevuje retro styl, který je typický velkými skly s různými tvarem. Brýle mají zaujmout svým extravagantním tvarem nebo výraznou barvou.

Buďme hrdé na to, že je město naším domovem a pojďme do něj proniknout také módním stylem.

Zdroj: http://www.bonprix.cz
foto: iStockphoto / Thinkstock

Sponzorované odkazy



Štítky: podzim 2010, módní styl, podzim, podzimní móda, City style