Do školy i pro volno: dětská zimní móda

Do školy i pro volno: dětská zimní móda

Kategorie: Čepice, klobouky, Šály, rukavice, čepice, Svetry, mikiny

Sponzorované odkazy

Nějaké podvlíkačky, tlusté kousavé svetry nebo uniformní kombinézy pro děti už jsou dávno minulostí. Dneska frčí hravé vzory, veselé barvy a funkční materiály. Co je letos v zimě v kurzu pro vaše ratolesti?

Tři bundy v jedné za 529 KčTři bundy v jedné za 529 Kč

Každý obchodní řetězec dnes má vlastní kolekce oděvů – pánských dámských a dětských. Nejinak tomu je u módního řetězce KiK. Jeho kolekcí se můžete inspirovat pro nastávající chladné dny.

lyžařské natělníky za 219 Kč a lyžařské spodky za tutéž cenulyžařské natělníky za 219 Kč a lyžařské spodky za tutéž cenu

Jejich zimní oblečení pro děti je hravé, veselé, pestré a zároveň praktické a funkční. Hýří nejen barevností, ale i roztomilými motivy. Najdete zde puntíky, proužky a motivy zvířátek.

lyžařská bunda za 429 kč a kalhoty za 349 Kčlyžařská bunda za 429 kč a kalhoty za 349 Kč

Všude venku se děti mohou pohodlně pohybovat, díky funkčním materiálům, které je udrží v teple a nepřipustí k tělu a pokožce mokro ani chlad. Mimo pěkných a praktických zimních bund a kalhot, jsou k mání i hřejivé flisové mikiny, také si lze vybrat ze spousty zimních rukaviček, prstových i palčáků, čepic a velmi oblíbené kruhové šály, které nikde vaše dítka neztratí a ani jejich konce neurousají ve sněhu.

kruhové šály za 105 Kč a rukavice ze 139 Kčkruhové šály za 105 Kč a rukavice ze 139 Kč

Komplet zimní bundy a kalhot lze pořídit za necelých 800 korun, doplňky v podobě rukavic, čepic nebo kruhových šál pak jsou za cenu startující na 105 korunách kus. Hřejivé flisové mikiny s roztomilými oušky na kapuci a motivy zvířátek vyjdou na 189 korun za kus.

fliesová mikina s kapucí a oušky za 189 Kčfliesová mikina s kapucí a oušky za 189 Kč

Zdroj foto: KiK

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: dětská, zimní móda, zimní oblečení, kalhoty, bundy, čepice, šály, rukavice