Spodní prádlo pro těhotné i kojící matky / Těhotenské prádlo

Spodní prádlo pro těhotné i kojící matky / Těhotenské prádlo

Kategorie: Dámské spodní prádlo

Těhotenství je čas, kdy je třeba dbát na pohodlí a spokojenost miminka, ale také na vaše vlastní pohodlí, a proto je tu pro vás těhotenské spodní prádlo. Samožřejmostí těhotenského spodního prádla je příjemný materiál, nejlépe bavlna a lycra či biobavlna Těhotenská podprsenka má velkou přednost právě tam, kde už běžná podprsenka není úplně dostačující. Zpevňuje namáhaná místa a zjednodušuje některé činnosti, které maminky provádí několikrát denně.

Mezi maminkami je již poměrně známá kojící podprsenka, u které lze odepnout jednotlivé košíčky, což je velmi praktické. Tento typ podprsenky má také široká pohodlná ramínka s nastavitelnou délkou, aby ženu neřezaly do zad a nepůsobily jí nepříjemnosti. Navíc se dnes vyrábí také speciální vložky do podprsenky pro kojící ženy, kterým mléko vytéká samovolně.

Co se týče kalhotek, můžete si koupit buď hodně nízké, nebo naopak přes bříško. Kalhotky střihu přes bříško břicho zpevňuje a zmenšuje tvorbu strií. Do porodnice si pak můžete pořídit vzdušné a příjemné jednorázové kalhotky. Moderní začíná být formující korzet, který umožní vašemu pasu rychlou regeneraci.

Luxusní kojící podprsenka, cena 599 Kč


Kojící body, cena 998 Kč


Luxusní těhotenské kalhotky, cena 249 Kč


Těhotenské kalhotky, cena 275 Kč

zdroj: www.tehotne.cz

Štítky: těhotné, těhotenské spodní prádlo, kojící podprsenka, těhotenská móda, těhotenské spodní prádlo