Batoh jako moderní módní doplněk?

Batoh jako moderní módní doplněk?

Kategorie: Tašky a kabelky

Módní trendy se neustále mění, inovují, vrací a prakticky nikdy si nemůžete být jisti, že právě daný kousek, jež vyřazujete ze skříně, nebude brzy v kurzu. Ještě nedávno byste dali ruku do ohně za to, že jsou kalhoty s vysokým pasem záležitostí dávné minulosti a dnes možná patří k vašim nejoblíbenějším. Obdobné pocity vyvolává například sportovní móda, která ještě před pár lety sloužila čistě ke sportovním účelům a jistě byste v ni nevyrazili do města na oběd a to poslední, co by vás napadlo, by bylo k teplákům obouvat lodičky. Stejně tak měly svoji jasně danou pozici v módním světě batohy. Po nich jste sáhli v případě výletu nebo cestě na trénink, ale nosit batoh denně a dokonce k sukni nebo saku? Móda nyní boří veškerá tabu a jednou pro vždy přestává kategoricky třídit. Dovedete si batoh představit jako moderní módní doplněk? Pokud ne, pak se nechejte inspirovat a jistě si co nevidět minimálně jeden kousek pořídíte.

Batoh místo kabelky?

Téměř žádná žena si pravděpodobně nedovede představit denně fungovat bez kabelky. Peněženka, klíče, mobilní telefon, šminky, zápisník a mnoho dalších zbytečností musí mít své místo a dámy se bez nich jednoduše neobejdou. Kabelka je nejenom praktickým pomocníkem, kam vše uschovat, ale také módní záležitostí a pro některé až posedlostí. Ovšem každodenní nošení kabelky zatěžuje pohybový aparát a pakliže jste neustále přetíženi na jednu stranu, můžete se v budoucnu potýkat s těžkými zdravotními komplikacemi. Ideálním řešením by byl tedy samozřejmě batoh, nicméně většina žen si neumí představit, nosit svůj sportovní batůžek například do práce. Naštěstí existuje nejeden módní trendy batoh, který můžete nosit dokonce k elegantnímu oblečení. Například tento stylový bílý kousek je natolik exkluzivní, že se nemusíte vůbec bát, vyměnit jej za klasickou kabelku. Batoh je navíc velmi pohodlný a tak již nehrozí bolesti rad, ramen a rukou.

Vyměňte kabelku za batoh, autor: bagolo.czVyměňte kabelku za batoh, autor: bagolo.cz

Pořiďte si letní variantu batohu

Stejně tak, jako máte rozdělenou obuv na zimní a letní a jistě byste si v červenci neobuli sněhule, měli byste ročnímu období přizpůsobit i své doplňky a zbytek módních trendů. Místo těžkých kožených kabelek si obstarejte stylové moderní barevné batohy Cath Kidston, které jsou pro horké a nespoutané léto jako stvořené. Roztomilé puntíky či romantické květiny vám budou slušet a stejný batoh můžete pořídit i svým ratolestem, které již nikdy pro nošení batohu nebudou protestovat.

Pořiďte si na léto květovaný batoh, autor: bagolo.czPořiďte si na léto květovaný batoh, autor: bagolo.cz

Moderní batoh na cesty

Léto je tím nejakčnějším obdobím a zatímco v zimě jste schopni víkend co víkend sledovat televizi a oddávat se nic nedělání, letní počasí vás pokaždé vyžene ven a není nic lepšího, než volné chvíle trávit s blízkými lidmi v přírodě a poznáváním nových měst a zajímavých míst. Na cesty je, kromě zmiňovaných nezbytností, dobré nosit také pár dalších věcí, které vám cestování zpříjemní a usnadní. Dovedete si však představit, že se vláčíte s těžkou kabelou? Na cesty si proto obstarejte módní designové batohy Herschel, díky kterým bude cestování po Čechách či Evropě nejenom pohodlné ale především stylové a dle posledních módních trendů.

Cestujte stylově, autor: bagolo.czCestujte stylově, autor: bagolo.cz

Štítky: batohy, doplňky, móda, trendy, léto, kvalitní batoh